FLATTERING WEDDING DRESSES

IVAN ALDUK VJENČANICE

Pri izboru idealne vjenčanice u kojoj ćete stvarati i proživljavati neke od svojih najljepših životnih trenutaka potrebno je slušati srce (jer ono malo kad griješi i uvijek će znati odabrati pravog/pravu) i razum (koji će vrlo dobro znati koji je model vjenčanice idealan za vas, vašu lokaciju i stil vjenčanja).

Modni trendovi u vjenčanoj modi dolaze u blažim i dužim intervalima te se shodno tome vrlo sporo mijenjaju, a vrlo često se oslanjaju na klasiku i ženstvenost. Moderna vremena donose pregršt novih tkanina i modela među kojima je nekad i preteško izabrati onaj idealan model jer se vrlo često od ‘šume ne vidi stablo’. Netko iskusan i vođen razumom u tome može mnogo pomoći. Savjeti i ideje u showroomu ALDUK, poznatog hrvatskog modnog dizajnera Ivana Alduka koji posljednje tri godine stvara bridal liniju, a ready-to-wear zadnjih osam godina, mogu biti korisni i presudni za finalni izbor idealne vjenčanice. Mnogo je sitnih finesa pri izboru na koje valja obratiti pažnju, a godine rada s klijenticama i želja da pomogne, Ivana je učinila izvrsnim sugovornikom za ovu temu stoga vam donosimo njegov ‘top 3’ modela vjenčanica koji laskaju svakoj građi:

  • Vjenčanice s naglašenim strukom (krojem, vezom, bojom) i lepršavim donjim, kružno krojenim dijelom su izvrsne jer stvaraju i/ili akcentiraju struk, prikrivaju male ili velike bokove i daju ženstvenu siluetu.
  • Uski, korzetirani gornji dijelovi vjenčanica presvučeni s tkaninom ili čipkom – vizualno pružaju uži i vitkiji stas za što je zaslužan korzet, a čipka koja vam prekriva cijeli gornji dio je istovremeno estetski lijepa i odmjerena te praktična jer ne trebate nikakvo ‘pokrivalo’ za crkvu.
  • Nabrane vjenčanice ili takozvani ‘grčki tip’ je idealan model jer, ovisno o građi tijela, model može biti nabran u pravom smjeru i obimu da bi se postigao željeni rezultat. Bilo da želite povećati grudi, stvoriti struk, suziti bokove ili proširiti bokove…

Pravilna kombinacija kroja, tkanine, izrade i samog dizajna je ključna harmonija koja vam treba vizualno, ali i funkcionalno laskati na dan vjenčanja. Savjeti modnih dizajnera koji svakodnevno rade s klijenticama raznih veličina, građa i osobnih stilova su uvijek dobro došli pa se ne ustručavajte popričati s njima.

IVAN ALDUK VJENČANICE

IVAN ALDUK VJENČANICE

IVAN ALDUK VJENČANICE

IVAN ALDUK VJENČANICE

IVAN ALDUK VJENČANICE

( Ivan Alduk )