3 MAKE UP IDEAS FOR SPRING BY SIMONA ANTONOVIĆ

3 MAKE UP IDEAS FOR SPRING 2016. BY SIMONA ANTONOVIĆ

Važno je znati kako je svrha šminkanja za vjenčanje da mladenka bude lijepa i da izgleda najljepše moguće. Vaš izgled će biti ovjekovječen na fotografijama zauvijek i stoga je bitno da izgledate besprijekorno. Vjerojatno želite odabrati make-up look koji se uklapa u vaš stil, bez riskiranja da, kada pogledate fotografije s vjenčanja za deset godina, pomislite što vam je bilo taj dan kad ste odabrali narančasti ruž za usne. Najbolje je da o šminki počnete razmišljati, ali i isprobavati je na licu, koji mjesec prije samog vjenčanja, kako bi dobro promislili kako želite izgledati na dan svog vjenčanja. Donijeti odluku o tome kakav ćete make-up imati na dan svog vjenčanja zna biti pomalo zeznut jer se ta odluka često prolongira do samog kraja.

Ključna stvar je osigurati da šminka traje tijekom cijelog vjenčanja, ali zapamtite da količina šminke ne garantira trajnost. Odabir pravih nijansi i pravilno nanošenje šminke osiguravaju dugotrajnost make-upa te odličan izgled cijelo vrijeme, kako na dnevnom svjetlu, tako i na fotografijama. I da, klonite se ekstremnih make-up varijanti modnih trendova i idite više za klasičnijim izgledom koji naglašava vaše najbolje i najljepše crte lica.

Donosim vam prijedloge make-up lookova za koje vam garantiram da ce prebroditi sve testove vremena i trendova.

ETERIČNA KOŽA

Ono što je zajedničko svim make-up lookovima je ostvariti i podariti koži svježi izgled. Za postizanje sjajnog, a ne masnog izgleda kože lica koriste se highlighteri perlastih nijansi. Oni se nanose na kosti jagodica, u unutarnji kut oka i ispod obrva.

3 MAKE UP IDEAS FOR SPRING 2016. BY SIMONA ANTONOVIĆ

ROZA USNE

U ovom slučaju se misli da birate ruževe koji naglašavaju prirodnu boju vaših usana, a to su uglavnom nježne roze ili koraljne nijanse. Osim ruževa preporučam i balzame za usne u bojama, s kojima je vrlo lako obnavljati postojeći make-up.

3 MAKE UP IDEAS FOR SPRING 2016. BY SIMONA ANTONOVIĆ

SMEĐI SMOKEY EYES

Kako bi istakli svoju prirodnu ljepotu, a posebno istakli oči, no pritom ostvarili bezvremenski make-up look posegnite za smeđim nijansama sjenila i eyelinerom. Naglašavanje očiju ovim nijansama proizvodima povećat ćete oči na suptilan način, bez da svi bulje u njih. Trepavice ipak naglasite crnom maskarom za malo dramatičniji izgled.

3 MAKE UP IDEAS FOR SPRING 2016. BY SIMONA ANTONOVIĆ

Simona Antonović

www.simonaantonovic.com