3 WEDDING HAIRSTYLE IDEAS FOR SPRING

Teuta Mesaroš, poznata hrvatska stilistica kose i ponosna vlasnica frizerskog salona Teuta danas vam otkriva tri najpopularnije proljetne frizure za mladenke.

UKRASI ZA KOSU

Razni rajfovi, krune, ukrasne kopče i trake još uvijek su visoko na listi najpoželjnijeg dodatka za vašu vjenčanu frizuru. Nose se najčešće uz raspuštenu slobodnu kosu koja ima samo laganu teksturu zbog čega je vaš statement ukras u prvom planu.

Kod odabira vašeg omiljenog ukrasa obratite pažnju da je boja prilagođena vašoj boji kože i boji kose (tako da ju istakne), da je proporcionalna s vašim licem i glavom (na sitniju glavu nikako ne stavljati preveliki dodatak ili obrnuto)  te da sam ukras nije pretežak.

Teuta Mesaroš vjenčane frizure

PLETENICE

Pletenice će svakoj frizuri dati jedan neobavezan i prirodan izgled. Nose se u svim varijantama, ali ipak treba pripaziti da se prilagode stilski uz haljinu. Nose se u varijantama raspuštene, polupodignute i skroz podignute kose tako da ih zapravo možemo uvrstiti u puno frizura.

Teuta Mesaroš vjenčane frizure

PUNĐICE

Kosa podignuta u punđicu. Ako želite naglasiti lice i istaknuti make up ovo je idealna frizura za to. Wet hair efekt koji ćemo dobiti raznim glossy proizvodima dodatno će frizuri dati jedan glam look. Ova frizura je idealna za one koji žele cijelu noć biti neopterećeni frizurom i za tanku, nježnu kosu kod kojih frizura inače nije dugoročno postojana.

Teuta Mesaroš vjenčane frizure

Teuta Mesaroš

Salon Teuta )