AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

Poznata dizajnerica Ana Maria Ricov, koja modnu publiku osvaja svojim unikatnim komadima, po prvi put se okusila u bridal kolekciji koja na prvi pogled predstavlja sve ono što njen dizajn je – originalan, neopterećen modnim trendovima, elegantan i ženstven na jedan posve drugačiji način. A, u ulozi zaštitnog lica našla se moja malenkost.

AMR vjenčanica se bazira na ležernom, funkcionalnom te vizualno atraktivnom pristupu koji se odlično uklapa u neformalna i netradicionalna vjenčanja opuštene atmosfere. Njezine vjenčanice su stvorene za sve mladenke koje bježe od tradicionalnih vjenčanica od slojeva tila i čipke, za mladenke koje imaju nešto opušteniju viziju vjenčanja i za sve one mladenke koje u klasičnim vjenčanim salonima ne mogu pronaći haljine okupane minimalizmom…

Fokus je stavljen na jednostavnu formu, fine i elegantne tkanine te vještu i preciznu izradu. Bijeli i srebrni komadi asimetričnog i lepršavog kroja s decentnim crnim akcentima uvode u jednu sasvim novu dimenziju razigranog i nepretencioznog glamura. U kolekciji se mogu pronaći potpuno minimalistički modeli, koji imaju naglasak na kroju i zanimljivoj tkanini, te oni kompleksnijeg i slojevitog kroja koji sugeriraju promjenjivu i lepršavu formu. Kroz modele se protežu najfinija reljefna prozračna svila, makrame čipka, viskozni žoržet te svileni organdi.

Unatoč najfinijem materijalu, preciznoj ručnoj izradi i custom made pristupu, dizajnerica je htjela svoje vjenčanice učiniti pristupnima svih mladenkama te je sukladno tomu kreirala i cijene koje se kreću od 2.500 kn do 5.500 kn.

AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

AMR BRIDAL

photo: Doris Fatur
make-up: Petra Sever
hair: Katica Topčić Kevin.Murphy Croatia

Available @ AMR Showroom (Vodnikova 8, dvorište)