HOW TO CHOOSE A PERFECT WEDDING DRESS

Katja & Simon

Jedan od najstresnijih trenutaka u životu svake žene definitivno je odabir savršene vjenčanice. Iako bi nas taj trenutak trebao jako veseliti, zbog sve većeg broja brandova koji u svojoj ponudi imaju ‘bridal’ kolekcije i velikog izbora modela često se nađemo u problemu.

Poznati dizajnerski dvojac eNVy room, čije su vjenčanice najčešći prvi izbor brojnih budućih mladenki, danas vam donosi nekoliko odličnih savjeta uz koje će izbor vaše savršene vjenčane haljine biti puno lakši.

  • Planirajte razgledavanje vjenčanica barem 6 mjeseci unaprijed. Uzmite u obzir da ćete sigurno trebati i vremena za razmisliti koju vjenčanicu od isprobanih ćete na kraju uzeti za svoje vjenčanje.
  • Ne dopustite da vam se itko miješa u izbor vaše vjenčanice. Svakako poslušajte savjete, ali vjenčanica treba biti isključivo vaš odabir. Ne mamin, prijateljičin, sestrin, kumin ili od bilo koga drugog.
  • Na isprobavanje vjenčanica ne vodite sa sobom više od troje ljudi. I to najbližih koji dijele sličan ukus vašem. Previše mišljenja od jednom nikad ne rezultira pozitivno.
  • Donje rublje ispod vjenčanice treba biti boje kože. U suprotnom vam je potrebno dodavati još podsuknji što znači da će vaša vjenčanica biti još teža.
  • I za kraj – uživajte u svakom trenutku. Opustite se i uživajte u svom danu.

Katja & Simon

Katja & Simon

Katja & Simon

Katja & Simon

Katja & Simon

Katja & Simon

Katja & Simon

photos: Katja & Simon