HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES?

HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES

Problem s kojim se susreće gotovo svaka mladenka je sasvim sigurno pronalazak savršenih cipela. Kod izbora cipela jako je bitno da se slažu s vjenčanicom, da su udobne i kvalitetne. No, kako pronaći one prave? Slijedite par bitnih pravila!

Najprije pronađite vjenčanicu i razmislite kakav ćete nakit nositi, hoćete li imati ukrase u kosi i na kraju krajeva kakav će biti vaš vjenčani buket. Cipele su vaša zadnja, no najbitnija stavka. Ako će vaša vjenčanica biti raskošna i nakićena, birajte jednostavne cipele ili sandale u boji zlata ili srebra. Ako ćete imati jednostavnu haljinu, dajte mašti na volju i pronađite upečatljive cipele u boji, ukrašene kamenčićima, mašnama i ostalim zgodnim detaljima.

Ne kupujte ih u zadnji čas! Jako je bitno da si uzmete dovoljno vremena za izbor. Prođite sve dućane, isprobajte više modela i odlučite se za one u kojima znate da možete hodati. Nema smisla da kupujete vrtoglavo visoku potpeticu, a niste tip koji inače nosi takvu obuću.

Ne kupujte cipele preko webshopa. Zašto? Jer ne znate hoće li vam biti udobne. Kupite ih preko webshopa jedino u slučaju da kod kuće već imate isti model cipele, od istog brenda.

Hodajte u njima po kući i prilagodite ih svojoj nozi. Ipak ćete u njima provesti cijeli dan i plesati do jutarnjih sati.

HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES

HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES

HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES

HOW TO PICK PERFECT WEDDING SHOES