PERFECT PLACE FOR YOUR WEDDING: LA GRMA

LA GRMA

Ulica Grmoščica desna 40 u Zagrebu, nova je adresa koju su mnogi budući mladenci sasvim sigurno stavili na listu svojih želja za mjesta na kojima bi voljeli reći sudbonosno ‘Da’! Tome pridonosi genijalna lokacija koja je zapravo u samom centru Zagreba, a ostavlja dojam da ste u nekoj izoliranoj čarobnoj šumi. Tu je svakako i fantastično uređenje interijera i eksterijera te individualan pristup svakom klijentu kojem ekipa iz La Grme želi ostvariti sve njihove želje.

Na površini od 9.000 kvadratnih metara nekada se nalazila tvornica perja, no odnedavno je stara tvornička hala postala najljepše mjesto za vjenčanje u Zagrebu. Bilo da tražite elegantan interijer pun prekrasnih detalja, ili planirate svadbu na otvorenom pa želite romantične bijele stolice na zelenoj travi koje su okružene starim krošnjama drveća u šumi Grmoščica – La Grma vam to može ponuditi.

Interijer je maksimalno prilagodljiv željama mladenaca – od rasporeda sjedenja do samog uređenja. Industrijski stil ili luksuz, formalne večeri ili casual proslave, vjenčanje ili tulum samo su dio onoga što ovaj prostor nudi. Prekrasna hala prima od minimalnih 120 do 210 gostiju ako se radi o klasičnoj večeri, no mnogo više ako se radi o mješovitom tipu stolova (sjedećih, stajaćih, separea). Eksterijer hale savršeno upotpunjuju drveni platoi raspoređeni po šumi za potpuni doživljaj i uživanje u prirodnom okruženju. Stara portirnica preuređena je u koktel bar kućicu za zabavu na otvorenom te je pozicija idealna za doček gostiju i piće dobrodošlice. Na vanjskom terenu puni sastav benda ili DJ mogu zabavljati uzvanike, sa zvučnicima koji okružuju čitav prostor na otvorenom.

Više o ovom prekrasnom projektu možete saznati na njihovoj službenoj stanici: La Grma.

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA

LA GRMA